Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 09:27

BG Specials: Think, speak,act, με τον Λουίς Σκόλα

Aπό :

Πριν τον αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Ολίμπια Μιλάνο συναντηθήκαμε με τον Λουίς Σκόλα, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens.

Ο σπουδαίος αρχηγός της εθνικής Αργεντινής και ηγέτης των Μιλανέζων κουβέντιασε μαζί μας για μισή ώρα, λες και μας ήξερε από καιρό.

Μίλησε για την τακτική της ομάδας του, για τις δυο σπουδαίες φουρνιές των Αργεντίνων, για τα χρόνια του στο ΝΒΑ και για την προσωπική του εξέλιξη, τόσο ως αθλητής, όσο και ως προσωπικότητα. Μέσα από την συζήτηση, επεκτάθηκε επίσης και σε πιο "φιλοσοφικά" πεδία, όπως η δημόσια πολιτική τοποθέτηση των αθλητών και η έννοια της ηγεσίας.

Τον ευχαριστούμε πολύ, καθώς εκτός όλων των άλλων, αφιέρωσε τον χρόνο που απαιτείται, προκειμένου μία συνομιλία να έχει στοιχειώδη συνοχή. Όπως θα διαπιστώσετε στην εκπομπή που ακολουθεί άλλωστε, ο Λουίς δεν προτιμά να μιλάει αποσπασματικά.

Χωρίς άλλα λόγια, τρεις ενότητες για πλοήγηση.

Eνότητα 1 (0 - 14'): Η επιστροφή στην Ευρώπη, η τακτική της Μιλάνο, η εξέλιξη των προσωπικών στοιχείων, το τρίποντο, οι αλλαγές στην άμυνα, το μπάσκετ στο ΝΒΑ σε σύγκριση με εκείνο στην Ευρωλίγκα και στις διοργανώσεις της FIBA.

Ενότητα 2: (14.15 - 21.50): Εθνική Αργεντινής, πρότυπα, άποψη για την ηγεσία και την δημόσια τοποθέτηση.

Ενότητα 3: (22.20 - τέλος). Παιχνίδια που έμειναν στη μνήμη, ο συμπαίκτης που θα έδινε τη μπάλα στην τελευταία επίθεση - κρασάκι!

Καλή θέαση φίλες και φίλοι!

 

 PODCASTS

Basketballguru.gr 2018 All righs reserved.      Designed and Developed by Web Rely