Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 05:42

Tαξίδι με την HSA (Χελένικ Σπέις Έιτζενσι)

Από :

Με πολύ μεγάλη χαρά πληροφορήθηκε η ομάδα του BG την δημιουργία του (λογοτύπου του) ΕΛΔΟ , δηλαδή του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού ή αγγλιστί Hellenic Space Agency. Όσο να ναι ήταν απαραίτητη μια τέτοια έιτζενσι, καθότι λύνει το μοναδικό πρόβλημα αυτού του τόπου, το ότι δεν μας χωράει πλέον. 'Ηρθε η ώρα να την κοπανάμε σιγά σιγά και να πάμε στο διάστημα και φυσικά εκεί δεν πας με ταξί, θες μια υπηρεσία που να ξέρει να σε πάει. Ολα καλά. Ή μήπως όχι; Σκέφτομαι πως ανάμεσα μας ζουν εξωγήινοι, είναι φανερό. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που αντιλαμβάνονται τον κόσμο τόσο διαφορετικά, που δεν μπορεί να γίνει για εκείνους καμία άλλη υπόθεση. Γιατί λοιπόν να φύγουμε εμείς, αν μπορούν πλέον να φύγουν αυτοί και υπάρχει ο φορέας που θα τους στείλει από εκεί που ήρθαν μια ώρα αρχύτερα; Μοιάζει πιο δίκαιο. Συμβουλευόμενος την ομάδα του BG για αυτά τα ζητήματα, συνέταξα λοιπόν την ακολουθη ανοιχτή επιστολή.

"Αξιότιμε υπουργέ, αγαπητέ κύριε Παππά,

Πρώτον, τον κακό σας τον καιρό.

Δεύτερον, εκ μέρους της ομάδας σύνταξης του BG, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την δημιουργία του λογοτύπου του ΕΛΔΟ και ενδεχομένως για την δημιουργία της ίδιας της υπηρεσίας, θα δείξει. Αντιλαμβάνομαι την σπουδαιότητα αυτής και θα ήθελα με πάσα επιφύλαξη να σας εφιστήσω την προσοχή σε ένα υπαρκτό πρόβλημα, στο οποίο ενδεχομένως ο οργανισμός να μπορεί να δώσει λύση.

Όπως πιθανώς ήδη θα γνωρίζετε αν διαβάζετε Espresso, ο πρώην υπουργός άμυνας του Καναδά Πολ Χέλιερ είχε από το 2015 αποκαλύψει ότι περίπου 80 είδη εξωγήινων ζουν ανάμεσα μας. Μια αναδρομή στα είδη αυτά κρίνεται αχρείαστη στην παρούσα επιστολή, εντούτοις ως ειδικοί μελετήτες του μπάσκετ, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας κάποια ανησυχητικά ευρήματα, με την ελπίδα ότι ασπάζεστε την θέση μας για άμεση απέλαση των εξωγήινων στον τόπο προέλευσης τους (εάν οι τόποι είναι διαφορετικοί, τότε θα δούμε τι θα κάνουμε, ενδεχομένως να χρειαστεί κάποιου είδους connection σε κεντρικό τέρμιναλ, δεν έχει σημασία).

Επί του προκειμένου: Ανακαλύψαμε μια πεντάδα - ως πρέπει - εξωγήινα όντα στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ και θα ήθελα παρακάτω να σας κοινοποιήσω τα ονόματα με τα οποία εμφανίζονται, όπως και τα αδιάσειστα στοιχεία της έρευνας περί μιας "ξένης" προς εμάς κοσμικής αντίληψης. Φρονώ, όπως και όλη η ομάδα του BG, πως η HSA (ο ΕΛΔΟ , σορι) θα φροντίσει το συντομότερο δυνατόν για να την επιβίβαση τους σε διαστημικό λεωφορείο ή ανάλογο όχημα.

1. ARgm me hgyt ή αλλιώς Γιώργος Βασιλακόπουλος. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης είναι στο πόστο του κοντά 50 χρόνια, με τους υποψήφιους διεκδικητές να εξαφανίζονται ξαφνικά και ανεξήγητα ή να χάνουν τις δυνάμεις τους στην πορεία. Είναι φανερό πως για να συμβαίνει αυτό, χρειάζονται εξωγήινες ικανότητες το λιγότερο. Πέραν αυτού όμως, σε αντίθεση με κοινές πεποιθήσεις, ο πρόεδρος υποστηρίζει ακράδαντα ότι σε μια ομάδα μπάσκετ δεν χρειάζεται προπονητής , αν υπάρχουν παίκτες. Η αντίληψη αυτή έγινε φανερή με την αντιστροφή των προπονητικών θέσεων ευθύνης στην εθνική ομάδα ανδρών, όταν μετά το Ευρωμπάσκετ ο Θανάσης Σκουρτόπουλος διορίσθηκε ως χεντ κόουτς και ο μέχρι πρότινος χεντ κόουτς, Κώστας Μίσσας, πέρασε στην θέση του τεχνικού συμβούλου. Τέλος , το εξωγήινο ον "ARgm me hgyt" δεν μπόρεσε να κρυφτεί όταν άκουσε την λέξη "εθνική" από τα στόματα Ελλήνων φιλάθλων που αποθέωναν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως "ΜVP".  Iδού τα πειστήρια.

2. O'nja Komb ή αλλιώς Βασίλης Σκουντής. Ο δημοσιογράφος του ΟΤΕ TV και του ιστότοπου gazzetta.gr αντιλαμβάνεται το μπάσκετ ως ένα σύμπαν παράλληλων ιστοριών που δεν τέμνονται μεταξύ τους , παρά με τη χρήση του όρου "ειρήσθω εν παροδω", ο οποίος όμως δεν στέκεται πάντα ικανός να γεφυρώσει τα διαφορετικά αφηγηματικά επίπεδα. Πιθανώς η χρήση μιας Stargate να ήταν πιο ενδεδειγμένη. Eίναι φανερό πως ο Βασίλης Σκουντής (συγγνώμη, ο O'nja Komb) μπορεί και σκέφτεται τελείως διαφορετικά από εμάς , μία ένδειξη σαφέστατη ως προς την εξωγήινη του ταυτότητα. Δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την εισαγωγή πρόσφατου άρθρου για την επιστροφή του προπονητή Πέσιτς στον σύλλογο της Μπαρτσελόνα και θα αντιληφθείτε τι εννοώ.

3. Strok Baun ή αλλιώς Μάικ Τζέιμς. Ο εν λόγω αθλητής δεν είναι περήφανος Αίλην, όπως κάποιοι εκπρόσωποι του δικαστικού σώματος πχ, εντούτοις κατοικοεδρεύει στην χώρα μας και την λυμαίνει με εξωγήινα αέρια. Οι αποδείξεις της εξωγήινης ζωής απαντώνται στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται. Εάν παρατηρήσετε προσεκτικά, θα διαπιστώσετε πως το πλάσμα βλεπει το σπορ αλλιώς, ως μία αλληλουχία ανδραγαθημάτων , ανεξάρτητων από τις πράξεις των μορφών ζωής που κινούνται γύρω του. Ο Strok Baun είναι εσωστρεφής, αδυνατεί να παράξει συνεργασίες και παρόλα αυτά, ακριβώς όπως ο ARgm me hgyt, υπνωτίζει τους υπόλοιπους και τους πείθει να του δίνουν συνεχώς την μπάλα, αλλάζοντας τις αντιλήψεις τους περί διαστήματος (σπέησινγκ [sic]). Eτσι έβαλε μάλιστα 27 πόντους απέναντι στην Μακάμπι από την χώρα του Ισραήλ, δίνοντας την νίκη στον Παναθηναϊκό, την ομάδα δηλαδή που συστηματικά αδικούν οι άλλες 15 της Ευρωλίγκα. Μόνο ένας εξωγήινος θα μπορούσε να το κάνει αυτό, είναι φανερό.

4. Μokhb n'yako ή αλλιώς Γιάννης Ιωαννίδης. Ο πρώην υπουργός και πρώην προπονητής των ομάδων μπάσκετ Αρης, Ολυμπιακός, ΑΕΚ έχει υπερφυσικές δυναμεις, οι οποίες του επιτρέπουν να αντιλαμβάνεται την ύπαρξη έξτρα παικτων σε έναν αγώνα μπάσκετ , όπως και να καθορίζει επακριβώς το μέγεθος της επιρροής τους σε αυτόν. Ήδη από το 1988 και το φάιναλ φορ της Γάνδης, ο Μokhb n'yako είχε ξεσκεπάσει την ύπουλη παρέμβαση μιας μαύρης γάτας στην πορεία του ημιτελικού μεταξύ Αρη - Τρέισερ, ενώ σχεδόν καθόλη την διάρκεια της καριέρας του έβλεπε τον θεό να επεμβαίνει στα μπασκετικά δρώμενα, κάτι που σίγουρα οι γήινοι δεν μπορούμε να αντιληφθούμε. Ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι εξωγήινος, κάτι που φαίνεται και από την πρόσφατη δήλωση του για τον γήινο ομόλογο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς "Στο πρώτο του ευρωπαϊκό με την Παρτιζάν που δεν είχε τους μεγάλους παίκτες, είχε τον Θεό μαζί του!". Το μέλος του BG, Iason Sekeris, εικονοποίησε την συγκεκριμένη αντίληψη.

Τέλος, θα ήθελα να επικαλεστώ και μια προσωπική μαρτυρία. Όταν ήμουν μικρός (14-15) και έπαιζα πινγκ πονγκ στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τρύπωνα να δω τις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Μία ημέρα τον άκουσα να απευθύνεται στον Ρόι Τάρπλει με την έκφραση "γαμώ την Παναγία σου", κάτι που είναι προφανές πως δεν εκτιμήθηκε αργότερα από την ίδια, με την οποία ο ίδιος ήταν σε συνεχή επαφή.

5. Soib Mertiko ή αλλιώς Νίκος Παπαϊωάννου. Ο δημοσιογράφος του ΝΒΑ Greece είναι πιθανώς ο μόνος άνθρωπος (άρα όχι άνθρωπος) που αντιλαμβάνεται τον Λεμπρόν Τζέιμς ως έναν όχι και τόσο καλό αθλητή του μπάσκετ, και σίγουρα υποδεέστερου του 23χρονου Γιάννη Αντετοκούνμπο.  O Soib Mertiko επιμένει εδώ και πολλά χρόνια με σωρεία γραπτών να διαφωτίσει τους γήινους περί της ακαταλληλότητας του αθλητή Τζέιμς (Παύλο Γιαννακόπουλε φύγε από μέσα μου) , αλλά δυστυχώς το ανθρώπινο γένος δεν μπορεί να αντιληφθεί αυτού του είδους την σκέψη, πολύ απλά διότι είναι εξωγήινη. Εξίσου εξωγήινη είναι και η προσήλωση του όντος, το οποίο αφιερώνει περίπου το 50% της δουλειάς του στην αποδόμηση του (κατά ανθρώπων) καλύτερου παίκτη της γης, μία προσήλωση που έχει μαγέψει τους ιθύνοντες του ιστότοπου που εργάζεται, με αποτέλεσμα πολλά άρθρα να μοιάζουν καρμπόν. Μπρρρρ...

6. Βjb den trbwok ή αλλιώς Χάρης Γιαννόπουλος. Ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας του Ρεθύμνου , Χάρης Γιαννόπουλος , αποτελεί μια ξεχωριστή, ύπουλη μορφή εξωγήινης ζωής. Απαντάει συχνά σε ερωτήσεις δημοσιογράφων χωρίς να ξεκινάει τις προτάσεις του με τις λέξεις "ναι" ή "σιγουρα". Αρθογράφει σε μπλογκ για την ροκ μουσική και έχει πολιτική δημόσια άποψη για θέματα όπως το προσφυγικό και μάλιστα άποψη αντίθετη από εκείνη του πρώην ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα. Ο Βjb den trbwok σκέφτεται τελείως διαφορετικά από τους περισσότερους αθλητές αυτής της χώρας, αντιλαμβανόμενος το μπάσκετ ώς ένα άθλημα που βρίσκεται σε σύνδεση με την κοινωνία. Δεν μπορεί, είναι εξωγήινος. Διατηρώ επίσης επιφυλάξεις για τον Αβραάμ Καλλινκίδη, αλλά θα περιμένω τα αποτελέσματα μιας έρευνας που έχει ξεκινήσει για εκείνον η ομάδα μας. 

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, θα ήθελα ευγενικά να παρακαλέσω να λάβετε σοβαρά υπόψην σας τα παραπάνω στοιχεία, μήπως καταφέρει το περήφανο έθνος μας να απαλλαγεί από το χτικιό της εξωγήινης ζωής και να συνεχίσει ανεμπόδιστα τον δρόμο προς την δόξα. Πιστεύουμε πως η απέλαση τους θα δείξει τον δρόμο και σε άλλους τομείς , είτε του αθλητισμού, είτε της κοινωνίας ως σύνολο, ώστε και εκείνοι με την σειρά τους να δουλέψουν για το απαραίτητο ξεκαθάρισμα. Εξωγήινοι, πούλο! (συγγνώμη).

Mε εκτίμηση,

Giorgos B. , editor στο Basketballguru.gr "

 

 

 

 

 

 

 PODCASTS

Basketballguru.gr 2018 All righs reserved.      Designed and Developed by Web Rely