Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 15:03

ΝΒΑ roundtable: Οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν

Aπό :

Μετρώντας αντίστροφα για την έναρξη της σεζόν, μίας σεζόν που προμηνύεται ιδιαίτερη έτσι κι αλλιώς, έξι contributors του site μας συζητάνε για το τι περιμένουν να δουν  από τους παίκτες και τις ομάδας του «Μαγικού Κόσμου».

Το δεύτερο μέρος της συζήτησης σήμερα, που αφορά τις ομάδες.

  1. Mε την οffseason να έχει κρατήσει από 287 ημέρες για τις ομάδες που δεν πήγαν στο Bubble, ως μόλις 71 για τους Lakers και Ηeat, ποια είναι η ομάδα που ανυπομονείτε να δείτε περισσότερο;

Γιάννης Χάτσιος: Τους Phoenix Suns, επιτέλους καλούς. 

Gus Χρυσοχού: Ποιους άλλους; Προφανώς τους Blazers που είχαν μάλλον την πιο εντυπωσιακή off-season από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Το Portland βρήκε επιτέλους εξαιρετικές λύσεις για το πρόβλημα των “φτερών” και εφόσον το επιτρέψει και η υγεία των παικτών, η παρέα του Lillard θα είναι fun to watch. Αν μπορώ να “κλέψω” στην απάντηση και να πω μια δεύτερη περίπτωση, θα συμφωνήσω με τον Γιάννη, όσον αφορά τους Suns. Η τριάδα Paul-Booker-Ayton αξίζει πολλά ξενύχτια. 

Δημήτρης Χρυσικός: Blazers και για μένα. Λογικά έτσι θα πηγαίνει μέχρι να σταματήσει ο Lillard, στη μόνη ομάδα που με κάνει να αγγίζω τα όρια του ‘’οπαδού’’, τα οποία τα συναντάς αν στενοχωριέσαι που το σύνολο χάνει ή όταν αποτυγχάνει. Κατα τα άλλα, και στις 30 ομάδες θα βρω κάτι ενδιαφέρον. Ακόμη και στους Thunder, θα έχει πλάκα να δούμε άλλωστε πως μεταφράζονται τα ένα δισεκατομμύριο future picks στο παρκέ, λογικά θα παίζουν με ολογράμματα. 

Δημήτρης Βούρδας: Καλοί οι Suns, σπουδαίοι θεωρητικά οι Blazers, αλλά εγώ περιμένω να δω τον υγιή Zion και τους Pelicans. Δεν είμαι σίγουρος ότι η εικόνα τους δεν θα μοιάζει με το αίσχος του bubble, αλλά ακόμη κι έτσι έχω πολλές απορίες για το πως θα εμφανιστούν στη σεζόν με νέο προπονητή και εντελώς διαφορετική περιφέρεια. Ένα κλικ πιο κάτω είναι οι Bulls, κυρίως λόγω της παρουσίας του Billy Donovan.

Νίκος Ραδικόπουλος: Φαντάζομαι συμφωνούμε άπαντες πως η Δύση είναι πολύ πιο ανταγωνιστική στο σύνολό της, ωστόσο θέλω να πιστεύω πως επίσης συμφωνούμε πως το top-6 της Ανατολής είναι εξίσου ακραία ανταγωνιστικό και ενδαιφέρον. Προσωπικά θέλω να δω λοιπόν τον παράγοντα “Χ” της συγκεκριμένης μάχης, τους Sixers. Για πρώτη φορά μετά από καιρό με εξαιρετικό GM στη διοίκηση, με κανονικό προπονητή στον πάγκο τους και με σαφή σχεδιασμό που βοηθάει -αντί να μπερδεύει- τους δύο superstars της ομάδας. Όλο το σκηνικό κερδίζει το ενδιαφέρον μου αναφορικά με το αν οι Embiid και Simmons μπορούν τελικά να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητές τους συστεγαζόμενοι ή αν θα δούμε τις τελευταίες τους κοινές παραστάσεις. 

Pete Seizis:  Καλοί και λατρεμένοι οι Heat, εξαιρετικοί οι Μavs αλλά δεν μπορώ να κρύψω πως ανυπομονώ να δω πως θα παρουσιαστούν στη μετά Morey, D’Antoni εποχή οι Rockets. Αρκεί να μείνει ο Harden φυσικά. Καινούριος προπονητής, από το staff του Carlisle και επιστροφή στη δράση για Wall, Cousins. Θα καταρρεύσει το άστρο ή έχει λίγα καύσιμα ακόμη; Θα κλέψω όμως, και θα πω και τους Warriors, γιατί μου έλειψαν πολύ οι άτιμοι.

  1. Πρόπερσι ήταν οι Pacers και ως έναν βαθμό οι Kings, πέρσι ήταν οι Grizzlies. Φέτος ποια είναι η ομάδα που θεωρείτε πως θα είναι η έκπληξη της σεζόν;

Γιάννης Χάτσιος: Ναι, ξέρω, είναι κουλ να κοροϊδεύει κανείς τον Westbrook. Ωστόσο, για όλα τα στραβά του και χωρις να ξεχνάω ότι δεν έχουν κανέναν αξιοπρεπή αμυντικό ανάμεσα στους παίκτες που θα πάρουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, οι Wizards παρόλαυτα έχουν πλειάδα σουτέρ σε όλες τις θέσεις, και δύο guards που πέρσι έβαζαν αμφότεροι πάνω από 27 πόντους ανά αγώνα. Δεν βλέπω τον λόγο, αν όλο αυτό δουλεύει, γιατί να μην παλεύουν για την έκτη θέση και όχι για την όγδοη.

Νίκος Ραδικόπουλος: Δεν θα είναι έκπληξη-έκπληξη, αλλά θα είναι έκπληξη με την έννοια πως δεν θεωρώ πως είναι μέσα στη συζήτηση όσο θα έπρεπε και αναλογεί στους δύο superstars τους, στο βάθος του roster τους και τον all star πάγκο τους: και αυτοί είναι οι Brooklyn Nets που θεωρώ πως, είτε πάρουν τον Harden, είτε όχι, έχουν όλα εκείνα τα εργαλεία για τερματίσουν top-3 στην Ανατολή, το βάθος για να εντάξουν ομαλά τον KD σε αγωνιστικούς ρυθμούς, τη φρεσκάδα ενός ηγετικού πρώη PG που μπορεί να κάνει μας εκπλήξει ευχάριστα στην πρώτη του σεζόν, έχοντας το support όχι μόνο του μέντορά του D’Antoni, αλλά και δύο ακόμα προπονητών από το “Spurs Tree”, τον Jacque Vaughn και τον Ime Udoka. Στα παραπάνω αν συνυπολογίσουμε πως στα χέρια του D’Antoni κάθε (μα κάθε) PG κάνει τα καλύτερά του χρόνια, μπορούμε να προσδοκούμε σε μία εξαιρετική σεζόν του Irving. Αν τα παραπάνω πραγματοποιηθούν και ο Durant μπει υγιής, φρέσκος και σε full αγωνιστικό ρυθμό, οι Nets μπορούν να πάνε “all the way”. Kάτι που σήμερα θεωρείται έκπληξη, Εξ ου και εδώ ως απάντησή μου.

Gus Χρυσοχού: Νομίζω θα απαντήσω εντελώς συναισθηματικά εδώ και θα πάω με τους Spurs. Διαθέτουν ένα ενδιαφέρον μείγμα νεαρών και βετεράνων παικτών, κάτι που εκτιμώ πως στα χέρια του (“πληγωμένου” που έμεινε εκτός playoffs μετά από 20 χρόνια) Popovich θα δείξουν όμορφα πράγματα. Οι Murray, White, Walker, Johnson και Vassell αποτελούν έναν κορμό με potential, ενώ θεωρώ δεδομένο πως το τρίποντο θα μπει στις επιταγές του παιχνιδιού τους, όσο και αν το σιχαίνεται ο Pop. Αυτό που είναι αξιοσημείωτο για την προαναφερθείσα πεντάδα, είναι πως άπαντες έχουν το μέγεθος να αναλάβουν ποικίλες αποστολές στην άμυνα, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει x-factor για την πορεία της ομάδας. Αν τους βοηθήσει και λίγο η τύχη με τους τραυματισμούς, εκτιμώ πως οι Spurs θα ξαναμπούν στην καθημερινή μας κουβέντα, περί καλών ομάδων.    

Δημήτρης Βούρδας: Λαμβάνοντας υπόψιν και το μέγεθος της έκπληξης, νομίζω ότι θα είναι οι Mavericks, όχι γιατί δεν έχουν ήδη αφήσει ήδη καλές εντυπώσεις, αλλά γιατί θα βρεθούν πολύ ψηλά στην κατάταξη της κανονικής περιόδου και θα φτάσουν πολύ μακριά στα φετινά playoffs. Αλλιώς είμαι σχεδόν σίγουρος ότι οι Grizzlies θα συνεχίσουν να σοκάρουν κόσμο και φέτος. 

Δημήτρης Χρυσικός: Στο μυαλό μου τα πράγματα είναι σεταρισμένα, λιγότερο ή περισσότερο. Δεν περιμένω κάποια μεγάλη έκπληξη, οπότε θα πάω με αυτή που θα ήθελα, και εννοώ τους Minnesota Timberwolves. Μου αρέσει πολύ που κινούνται γύρω από νεαρότερους παίκτες ως επί το πλείστον, είμαι μεγάλος φαν του D’ Angelo Russell, ψήνομαι πολύ και με τα προσόντα του Anthony Edwards και πιστεύω ακόμη στον Towns ως έναν από τους καλύτερους ψηλούς της λίγκας. Δεν ξέρω αν είναι, ξέρω ότι σίγουρα μπορεί να είναι, top-3, και στις δύο πλευρές του παρκέ. Καιρός να το βγάλει σε πρώτο πλάνο. 

Pete Seizis: Ήρθε η ώρα το πλάνο των Hawks, μετ’α την απόκτηση αρκετών νεαρών τα προηγούμενα χρόνια, να μπολιαστεί με την εμπειρία των νεοαποκτηθέντων και να διεκδικήσουν ξανά την είσοδο στα playoffs. Ο all star Trae Young θα μάθει αρκετά από τον Rondo, οι “Galinariiiiii”, Bodganovic θα προσδώσουν ιταλική φινέτσα και σέρβικο κρύο αίμα, ενώ θα χρειαστεί να ωριμάσει περισσότερο στο παιχνίδι του o John Collins και να κατασταλάξει σε ποια θέση πρέπει να παίζει. Η βελτίωση της άμυνας είναι προαπαιτούμενο, ο γρήγορος ρυθμός είναι εκεί (έβδομη ομάδα σε κατοχές πέρυσι), ενώ αν καταφέρουν να ανταλλάξουν τον Capela, όσο έχει ακόμα αξία, αφού στη θέση του επέλεξαν τον εξαιρετικό Onyeka Okongwu, θα μπορέσουν να γίνουν ακόμα καλύτεροι

  1. Αντίστοιχα, ποια θα απογοητεύσει τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί για αυτήν;

Γιάννης Χάτσιος: Ανάλογα ποιες είναι αυτές οι προσδοκίες. Οι Pelicans σίγουρα ψάχνουν μια θέση στην post-season, με τον Zion να γίνεται All-Star. Ωστόσο έχω τις επιφυλάξεις μου για το πως πλαισιώθηκε το δίδυμο Zion-Ingram. Σε ένα σύνολο που ήδη διψούσε για περισσότερους χώρους, προστέθηκε ο Steven Adams και ο Eric Bledsoe που είναι απλώς μέτριος σουτέρ. Αν αναλογιστούμε ότι και οι Ball, Ingram έχουν μόνο μια χρονιά ως άνω του μετρίου σουτέρ και δεν αποκλείεται να επιστρέψουν στις νόρμες τους, το spacing τους θα υποφέρει. Ναι μεν είναι ογκώδεις και σκληροί, κάτι που τόνισε και ο Stan Van Gundy, αλλά αυτός δεν μοιάζει να είναι ο τρόπος που κερδίζεις το 2021. 

Νίκος Ραδικόπουλος: H χρόνια είναι πολύ απαιτητική, τα παιχνίδια πολύ πιο μαζεμένα, ο ιός κινείται παντού στο US και οι παίκτες της Λίγκας δεδομένα κάπου θα τον συναντήσουν. Για να βγει χωρίς εκπλήξεις η σεζόν απαιτεί βάθος και οι Celtics στα μάτια μου δεν έχουν καθόλου. Είναι οι τέσσερις βασικοί τους, Tatum, Brown, Kemba, Smart, δύο ρολίστες, οι Thompson και Theis, και ένας φέρελπις νεαρός στο πρόσωπο του Grant Williams. Από αυτούς μάλιστα ο Kemba είναι τραυματίας και θα χάσει τουλάχιστον έναν μήνα, Το υπόλοιπο roster, όσο και αν κάνει μαγικά ο Stevens και βρει πραγματάκια, δεν διαθέτει παίκτες-εργαλεία που μπορούν να φανούν χρήσιμοι σε μια τέτοια σεζόν. Και αυτή η έλλειψη φοβάμαι θα τους στοιχίσει. Τόσο επειδή προσωπικά δεν πιστεύω στο ελάχιστο πως ο Teague θα συνεισφέρει κάτι ουσιαστικό, όσο και από τη δεδομένη απροθημεία της διοίκησης να υπερβούν το tax line και να χρησιμοποιήσουν το trade exception του Hayward για να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα. That said, δεν θεωρώ πως δεν θα είναι στην εξάδα της Ανατολής προφανώς, αλλά δεν θεωρώ πως θα έχουν πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο. Κάτι που θα τους κοστίσει ακριβά από νωρίς στην postseason.

Gus Χρυσοχού: Νέο ξεκίνημα, “αναγέννηση” Wall και Cousins και όλα τα συναφή. Ο Wall έχει να αγωνιστεί 716 μέρες (η πρώτη αποχώρηση του Michael Jordan κράτησε λιγότερο), ο Cousins δεν έχει συνέλθει από του συνεχόμενους τραυματισμούς και το δίδυμο αυτό θα είναι αυτό που θα ηγηθεί των Rockets σε μια γεμάτη και μπαρουτοκαπνισμένη Δύση. Αν τα καταφέρουν, προφανώς θα είναι η ιστορία της χρονιάς. Ωστόσο, με το χρονικό και την προϊστορία των τραυματισμών τους, δεν βλέπω πως μπορούν να αντέξουν σε μια τέτοια πίεση. 

Δημήτρης Βούρδας: Κανονικά θα απάνταγα Rockets κι εγώ, αλλά δεν ξέρω εάν υπάρχουν νέοι τρόποι για να απογοητεύσουν παραπάνω από όσο έχουμε ήδη δει. Οι Warriors θα είναι καλύτεροι από πέρσι και θα έχουν και πολλές δικαιολογίες, εφόσον δεν τα πάνε καλά. Νομίζω ότι ο χαμός θα γίνει στη Δύση, που στατιστικά και μόνο θα υπάρχει μία ομάδα που θα μείνει στα play-ins και θα μείνει εκτός. Επειδή οι Jazz μας έχουν συνηθίσει σε εναλλαγές στην απόδοσή του μέσα στη σεζόν κι εξαιτίας του μικρότερου προγράμματος, δεν θα εκπλαγώ αν θα μείνουν τελικά ακόμη κι εκτός των playoffs.

Δημήτρης Χρυσικός: Θα πάω με τους Nuggets, όχι γιατί δεν τους πιστεύω, αλλά γιατί είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να διατηρηθούν στα περσινά τους επίπεδα. Η Δύση έχει δυναμώσει και άλλο, σιγά-σιγά θα πεταχτούν και ιστορίες -όπως των Mavs- ψηλότερα, και από τους Nuggets υπάρχει η ‘’απαίτηση’’ να πιάσουν τα περσινά. Δεν υπάρχει χώρος για 3-4 ομάδες σε έναν τελικό περιφέρειας ωστόσο. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να με διαψεύσουν, αλλά βλέπω μισό ή ένα βήμα πίσω για το Denver, παρά τη στροφή 180 μοιρών που έχω κάνει για τον Jamal Murray. 

Pete Seizis: Mε κάλυψε απόλυτα ο Γιάννης πιο πάνω για τους Pelicans. Το επόμενο βήμα θα ήταν να διεκδικούν μια θέση στα playoffs, αλλά ο τρόπος με τον οποίο δομήθηκαν μοιάζει αταίριαστος για τα αστέρια τους. Η καλύτερη δουλειά του Van Gundy τα τελευταία χρόνια ήταν οι Magic πριν μια δεκαετία, ενώ είναι προπονητής που αρέσκεται να παίζει με σχήμα με έναν ευκίνητο και ευέλικτο σέντερ και τέσσερις σουτέρ ακροβολισμένους. Τώρα που θα τα βρει αυτά στους Pelicans που πήραν τον Adams και τον Bledsoe, τι να σας πω.

  1. Πάμε να εκτεθούμε: ποιες οι ομάδες που θα εξασφαλίσουν τις θέσεις των playoffs σε ανατολή και δύση (top-6 σε κάθε conference);

Γιάννης Χάτσιος: Βucks, Celtics, Heat, Nets, Raptors, Sixers για την Ανατολή και Lakers, Clippers, Nuggets, Mavericks, Blazers, Warriors για τη Δύση.

Νίκος Ραδικόπουλος: Χωρίς σειρά ντε και καλά, Ανατολή Nets, Bucks, Celtics, Sixers, Heat, Raptors και Δύση Lakers, Clippers, Nuggets, Mavericks, Blazers, Jazz.

Gus Χρυσοχού: Ανατολή: Bucks, Nets, Celtics, Heat, Sixers, Raptors. Δύση: Lakers, Clippers, Blazers, Nuggets, Jazz, Mavericks.

Δημήτρης Βούρδας: Δεν βλέπω καμία έκπληξη στην Ανατολή με την εξάδα Heat, Celtics, Raptors, Bucks, Nets και Sixers να θεωρείται στάνταρ. Από την άλλη στη Δύση, εκτός από τους Lakers, τους Clippers και τους Nuggets, αναμένω σκοτωμό και προβλέπω Mavericks, Blazers και Suns.

Δημήτρης Χρυσικός: Lakers, Clippers, Blazers, Nuggets, Jazz, Mavericks στη Δύση.

Bucks, Celtics, 76ers, Heat, Nets, Raptors στην Ανατολή. Με τη σειρά αυτή, για να γελάμε αργότερα. 

Pete Seizis: Aνατολή: Bucks, Heat, Celtics, Nets, Raptors, Sixers και Δύση: Lakers, Clippers, Nuggets, Blazers, Mavericks, Rockets με Harden αλλιώς Warriors

  1. Και ποιες οι τέσσερις σε κάθε περιφέρεια που θα μπουν στα play-ins;

Γιάννης Χάτσιος: Pacers, Magic, Wizards, Hawks στην Ανατολή και Jazz, Suns, Pelicans, Spurs/Rockets (αν μείνει ο Harden) στη Δύση.

Νίκος Ραδικόπουλος: Pacers, Hawks, Wizards, Magic και Suns, Pelicans, Spurs και Warriors. 

Gus Χρυσοχού: Ανατολή: Hawks, Pacers, Magic, Wizards. Δύση: Suns, Warriors, Rockets (με τον αστερίσκο του Harden), Spurs.

Δημήτρης Βούρδας: Hawks, Magic, Wizards και Bulls στην Ανατολή (Οι Pacers θα ανταλλάξουν τη μισή ομάδα μέσα στη σεζόν). Jazz, Warriors, Spurs και Pelicans στη Δύση.

Δημήτρης Χρυσικός: Wizards, Pacers, Hawks, Hornets και Warriors, Suns, Pels, Grizzlies (κρίνοντας ότι κάποια στιγμή ο ρημάδης ο Harden θα φύγει με ανταλλαγή από τους Rockets).

Pete Seizis: Ανατολή: Pacers, Hawks, Wizards, Bulls

Δύση: Warriors αν μείνει ο Harden στους Rockets και Grizzlies αν δεν μείνει, Jazz, Suns, Pelicans

  1. Κλείνοντας, η πιο συνηθισμένη, μα και πιο αγαπημένη ερώτηση; ποιο το ζευγάρι των τελικών του Ιούλη και ποιος ο πρωταθλητής NBA για το 2021;

Γιάννης Χάτσιος: Celtics-Lakers, και, δυστυχώς, πάλι Lakers.

Δημήτρης Χρυσικός: Nets-Lakers, και, δυστυχώς, πάλι Lakers. 

Νίκος Ραδικόπουλος: Θα συμφωνήσω με τον Μήτσο (χωρίς το “δυστυχώς” προφανώς), αλλά θα το αναπτύξω λίγο παραπάνω: οι Lakers είναι η “team to beat” και το τέλεια αλληλοσυμπληρούμενο δίδυμο των LeBron και AD οι superstars που πρέπει να γίνουν overpowered. Στην Ανατολή οι Nets δεν έχουν τη χημεία, αλλά έχουν τόσο έναν superstar που έχει αποδείξει πως μπορεί να δει τον LeBron στα μάτια, έναν δεύτερο που έχει αποδείξει πως μπορεί να σταθεί σε επίπεδο Game-7 Tελικών, καθώς και το μεγαλύτερο βάθος της Λίγκας (ένα βάθος που ενδέχεται να μεταφραστεί σε Harden και να αλλάξει εντελώς τις ισορροπίες). Θα ήθελα συνεπώς πάρα πολύ να δω τους υγιείς LeBron και Davis κόντρα στους υγιείς Durant και Irving, με όλη τη σημειολογία που αυτό το match-up περικλείει. Ένα match-up που έχετε καταλάβει διαβάζοντας τις απαντήσεις μου πως δεν το θεωρώ απίθανο. Ωστόσο, επειδή οι φετινοί Nets δεν είναι Warriors 2017, Lakers για back to back. 

Gus Χρυσοχού: Στην απάντηση προτίμησης, Blazers - Nets. Στην φυσιολογική απάντηση, θα συμφωνήσω με τον Γιάννη και θα πω Lakers - Celtics. Η παρέα του LeBron ενισχύθηκε εκεί ακριβώς που ήθελε για να κυνηγήσει το back2back και η αλήθεια είναι πως δεν βλέπω τρόπο με τον οποίο οι Lakers δεν θα πάρουν το πρωτάθλημα - covid-19 επιτρέποντος. Από την άλλη οι Celtics πρέπει επιτέλους να αποδείξουν πως οι προσδοκίες γύρω από το όνομα και την πρόοδό τους δεν είναι μάταιες και να βρεθούν στους τελικούς. Σημειολογικά, ένας τελικός Lakers - Celtics, μετά από την τραγωδία που βιώνει ο πλανήτης λόγω κορωνοϊού, θα ήταν ότι ακριβώς χρειαζόμαστε για μια τέλεια επανεκκίνηση στις μπασκετικές ζωές μας. 

Δημήτρης Βούρδας: Οι Lakers έχουν το καλύτερο δίδυμο στη λίγκα, έχουν ήδη την συνταγή της επιτυχίας και το καλοκαίρι έγιναν ακόμη καλύτεροι, οπότε έχουν τον πρώτο λόγο στη Δύση. Η Ανατολή θα είναι σφαγείο και θα κριθεί από την φόρμα της κάθε ομάδας, όταν γίνουν τα playoffs. Εάν όλες οι ομάδες είναι σε καλή κατάσταση, οι Nets έχουν το περισσότερο ταλέντο και όπως είπαν ο Νικόλας, θα είναι κι η καλύτερη ιστορία. Επειδή όμως δεν είναι εύκολο να φτάσουν μέχρι εκεί, όσο ο Irving σκέφτεται πως είναι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας/φιλόσοφος/ακτιβιστής/thinker επι Γης, θα ποντάρω σε rematch των περσινών τελικών με τους Heat. Εκτός εάν γίνει κάποιο νταχτιρντί με το trade exception των Celtics.

Pete Seizis:  Ώρα δηλαδή για μακροχρόνιο bet και λεφτά στην τσέπη;! Lakers back2back δαχτυλίδι και ξανά μανά συζήτηση περί GOAT για τον LeBron James, ενώ εγώ με τον Ραδικόπουλο θα πίνουμε κρασί αναφωνώντας πως ναι, αυτός είναι. Τώρα ποιος θα είναι ο αντίπαλος, σίγουρα δεν θα είναι για άλλη μια χρονιά οι Bucks, οπότε θα πω και εγώ Celtics.

Basketballguru.gr 2018 All righs reserved.      Designed and Developed by Web Rely