Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 08:54

The Brodie from Rhodie

Από :

Αγαπημένο μπασκετικό κοινό,

Σήμερα που γράφω το κείμενο τούτο, ή κάποιο μέρος του τέλος πάντων έχουμε 13/10/2016. Για κάποιους αυτή η ημερομηνία μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα. Για άλλους πάλι είναι η επίσημη αργία της ΔΕΗ. Ναι, καλά διάβασες.

Τέλος πάντων, δυστυχώς δεν είμαι ΔΕΗ -που ως γνωστόν είναι η ομάδα με τους πιο δυνατούς παίκτες και έδρα που επηρεάζει αποτελέσματα- αλλά η 13η Οκτωβρίου αυτού του χρόνου είναι πολύ σημαντική γιατί είναι η μέρα που κάνουμε draft στο NBA Fantasy με τους φίλους μου, την μπασκετική μου παρέα.

Για εσάς που δεν ξέρετε τι είναι το NBA Fantasy μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο κείμενο του Ball Hog περί τίνος πρόκειται και γιατί όχι, να δηλώσετε και συμμετοχή.
Βέβαια η δική μου λίγκα είναι καλύτερη από όλες τις άλλες και θα σας πω το γιατί.

Είμαστε όλοι φίλοι μεταξύ μας μέχρι και φίλοι φίλων, δεν πάει παραπέρα, δεν υπάρχει άγνωστος μεταξύ μας, πράγμα που σημαίνει ότι δείχνουμε όλοι ανέχεια στα πειράγματα και στις πλάκες. Εδώ δεν παρεξηγεί κανείς.
Είναι η 4η μας χρονιά και είμαστε μια 12μελής λίγκα με logo, banner, facebook και what's app group. Να, δείτε, δεν κάνω πλάκα.

.

Δεν είμαστε μόνο στην Ελλάδα, πιάνουμε Γαλλία, Πορτογαλία μέχρι και Αυστραλία, έχουμε διαφορετική time zone, αλλά ένα κοινό ωράριο, του NBA.
Είναι περιττό να σου πω φίλε, εσένα που διαβάζεις τώρα τι δηλώσεις γίνονται για το επερχόμενο draft που θα γίνει σε μερικές ώρες. Λίγες ώρες πριν ολοκληρωθούν τα ρόστερ και όλοι νομίζουν πως έχουν την καλύτερη ομάδα της λίγκας. Για παράδειγμα στέλνουν τέτοια πράγματα.

Eχουμε παίκτες που φτιάχνουν μέχρι και logos.

Έχουμε κάνει όλα τα draft, snake με τυχαία σειρά , offline από κοντά και Skype, και από πέρσι το γυρίσαμε στο auction, γιατί τι πιο τζογαδόρικο από τους πλειστηριασμούς σωστά; Σωστά. Όποιον παίκτη θες τα σκας και τον παίρνεις. Η στρατηγική σου και η αγορά ορίζει την επιτυχία/αποτυχία σου.
Με αυτά και με αυτά ο περσινός μας πρωταθλητής "Team Averel Likes No Candy" μπήκε στα playoffs 8th seed με 0.500 win% και τελικά κέρδισε με αυτό το ρόστερ.

 

 

Τέλος πάντων, καταλαβαίνετε τι γίνεται και ήδη είμαι τρομερά ενθουσιασμένος και σας αφήσω να μελετήσω την στραγική μου για το βράδυ.

I am sorry fellas, "The Brodie From Rhodie" is about to rock your fantasy world.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « "Ενας νεαρός Ολάζουον" Η κούρσα για τον Rookie of the Year »

Basketballguru.gr 2018 All righs reserved.      Designed and Developed by Web Rely