Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 09:27

Στρογγυλό τραπέζι - έρευνα: Οι "χρησμοί" της Ευρωλίγκα

Aπό :

Τι να μας πουν οι μάνατζερ της Ευρωλίγκα όταν έχουμε εδώ στο basketballguru την καλύτερη μανατζεροσυγγραφική ομάδα. Εμείς δίνουμε τους χρησμούς, οι μάνατζερ απλώς θα ακολουθήσουν κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, δεν θα μπορούν να κάνουν αλλιώς. Αφήσαμε λοιπόν εκτός τον Giorgos B. να αφοσιωθεί στο κινηματογραφικό του έργο (spoiler alert: soon και στη μεγάλη οθόνη) και οι υπόλοιποι επιστήμονες μαζευτήκαμε και απαντήσαμε σε ερωτήματα που καίνε.

Τα καυτά θέματα που τέθηκαν λοιπόν προς συζήτηση ήταν:

1. Ποιος προπονητής θα απολυθεί πρώτος και γιατί;

2. Ποιοι θα είναι Fantasy Εuroleague must & bust

3. Θα ήθελα να δω στην Κολωνία τον/την .....

4. Θα έπαιρνα τον ...... να τον βάλω στον/στην.... (ομάδα)

5. Ποια είναι η "κλοπή" του καλοκαιριού;

6. Η τελική θέση των δύο ομάδων μας θα είναι μεγαλύτερη (>) ή μικρότερη (<) από το αριθμητικό σύνολο 18;

Πάμε και στις απαντήσεις της συντακτικής ομάδας...

1. Ποιος προπονητής θα απολυθεί πρώτος και γιατί

Bill Nessis: Αντιπαρέρχομαι το προβοκατόρικο της ερώτησης και διαλέγω Ρίμας Κουρτινάιτις μιας και α) η Χίμκι είναι κι αυτή μια ομάδα επιρρεπής στις απολύσεις μεσούσης της σεζόν και β) έχουν δημιουργηθεί υψηλές προσδοκίες λόγω των κινήσεων στην off season.

Βαγγέλης Στελλάκης: Ρισκάρω με Περάσοβιτς και Πεδουλάκη. Ο πρώτος ποτέ δεν με έπειθε προπονητικά, συν το γεγονός πως έχει στα χέρια του ένα ρόστερ όχι εύκολα διαχειρίσιμο κι ο δεύτερος λόγω πρότερου βίου. Κατά το παρελθόν ο Παναθηναϊκός τον απέλυσε δις, φέτος υπάρχουν προσδοκίες, παρά τη φυγή του Πιτίνο, και δε γνωρίζω κατά πόσο θα στηριχτεί ο κόουτς στην πρώτη φουρτούνα της σεζόν.

Petros Syd: Ο Ντέιβιτ Μπλατ. Η γενική αίσθηση είναι πως φέτος ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι ένα αναγκαίο «κακό» για τον Ολυμπιακό. Δε βλέπουμε καμία στήριξη από τη διοίκηση στην πράξη (στελέχωση), ενώ το γενικότερο κλίμα γύρω από την ομάδα είναι νοσηρό, και ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει μία δύσκολη χρονιά, με τον Μπλατ να κουβαλάει ήδη αρκετή φθορά στην πλάτη του από πέρσι. Θα αποτελέσει τον αποδιοπομπαίο τράγο, όταν ο κόσμος ζητήσει το «κεφάλι» κάποιου.

Ερωτόκριτος-Αλέξανδρος Σεϊζης: Είμαι σε μεγάλο δίλλημα. Αργύρης Πεδουλάκης ή Ρίμας Κουρτινάιτις. Από τη μια πλευρά ένα πρωινό μπορεί να ξυπνήσει ο Έλληνας τεχνικός και να βρίσκεται χωρίς δουλειά, από την άλλη μεριά τέτοιο ποιοτικό ρόστερ ο συμπαθής, αλλά ανεπαρκής στα μάτια μου Λιθουανός τεχνικός δεν ξερω κατά πόσο μπορεί να το διαχειριστεί. Ποντάρω στο δεύτερο λοιπόν έπειτα από κακό ξεκίνημα σε VTB και Euroleague. Ο Αργύρης θα κρατήσει μέχρι Γενάρη.

Δημήτρης Χ.: Δεν έχω απάντηση, δε θέλω να βάλω ο Πεδουλάκης που είναι μακράν το πιο εύκολο στα μάτια μου, σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε καλά στο ξεκίνημα.

Δημήτρης Βούρδας: Θα απολυθεί πρώτος ο προπονητής της Βαλένθια γιατί έχει δύσκολο πρόγραμμα (ΤΣΣΚΑ, Ολυμπιακός, Εφές, Μακάμπι, Μπαρτσελόνα και Παναθηναικός στις πρώτες 7 αγωνιστικές) κι οι προσδοκίες είναι υψηλότερες απ'ότι θα έπρεπε.

Thanos Tsibos: Βαζω ολα τα λεφτά μου στο Κουρτινάιτις της Χίμκι.Δεν τον θεωρώ προπονητή επιπέδου Ευρωλίγκας, δεν έχω δει τίποτα απο την ομάδα κατά τη διάρκεια της παρουσίας του. Τα 27 εκ μπάτζετ, που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, στα χέρια του Κουρτινάιτις είναι Φεράρι στα χέρια 12χρονου.

Pete Seizis: Αργύρης Πεδουλάκης. Ζωντανό παράδειγμα, ο Τάκης Λεμονής. Όσες φορές επέστρεφε στην αγαπημένη του ομάδα, άλλες τόσες απολυόταν, αφού έμοιαζε αναλώσιμος. Πόσο δε μάλλον όταν ο Ρικ Πιτίνο έχει ξεμπερδέψει με τις δικαστικές περιπέτειές του στην Αμερική και είναι ακόμα χωρίς συμβόλαιο.

Leon T.: Ο Blatt. Είτε θα παραιτηθεί λόγω του θέματος υγείας, είτε λόγω αποτελεσμάτων. Δεν βλέπω πώς ο Ολυμπιακός θα πετύχει τους στόχους του με αυτό το ρόστερ

Γιάννης Ψαράκης: Σεζόν 2017-18 ο Πάμπλο Πριχιόνι απολύεται μόλις μετά την 5η αγωνιστική (25 Οκτωβρίου) με ρεκόρ 2-3. Σεζόν 2018-19 ο Πέδρο Μαρτίνεθ που είχε πάρει τη θέση του Πριχιόνι απολύεται μετά την 7η αγωνιστική (16 Νοεμβρίου) με ρεκόρ 2-5. Σεζόν 2019-10 ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς δεν... προβλέπεται να αντέξει μέχρι Δεκέμβρη. Ο coach B να ετοιμάζεται παρακαλώ...

2. Fantasy euroleague must & bust

Ερωτόκριτος-Αλέξανδρος Σεϊζης: Ο παίχτης που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε ομάδα είναι ο Ντε Κολό για ευνόητους λόγους. Αυτόν που δεν θα επέλεγα με τίποτα είναι ο Τζιμάκος ο Φριντέτ. Πέρα από το σουτ που θα υπάρχουν μέρες που θα τα σπάει, δεν βοηθάει σε καμία άλλη στατιστική κατηγορία. Πολύ υψηλό το credit χωρίς λόγο.

Δημήτρης Βούρδας: Musts o Brandon Davies κι ο Toko Shengelia, με αυτήν ακριβώς τη σειρά και busts οι Derrick Williams και Vladimir Micov.

Pete Seizis: Θα έπαιρνα είτε Πέιτον Σίβα είτε Ζακ Λέντεϊ και θα απέφευγα τον Μάικ Τζέιμς, παρ’ ότι αναμένεται να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην ΤΣΣΚΑ.

Γιάννης Ψαράκης: Ο Νικ ο Καλάθης, ο μοναδικός μετά τον Βούιτσιτς που σημείωσε triple double στην Ευρωλίγκα και φέτος προβλέπω να χτυπάει... διπλοβάρδιες. Εγγυμένο αποτέλεσμα και must κάθε ομάδας. Από την άλλη δεν θα έπαιρνα με τίποτα τον Ντιλέινι. Από όσο τον είδα έως τώρα στην προετοιμασία της Μπαρτσελόνα δεν θυμίζει σε τίποτα τον σούπερ-γκαρντ του παρελθόντος.

Petros Syd: Πάρτε όποιον βάζει πόντους, μην παίρνετε όποιον δε βάζει. Αν η ΕΟΚ έφτιαχνε fantasy, πιθανότατα θα ήταν καλύτερο από της Euroleague. Αν θέλετε πρόταση ντε και καλά, Tyler Dorsey. Προχωράμε.

Leon T.: Ο Μirotic είναι must. Στα πρώτα ματς μετά την επιστροφή του έχει σκοράρει πάνω από 20 πόντους, σχεδόν παίζοντας στο 70%, και κερδίζει πολλά φάουλ. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν τελείωνε τη χρονιά με ranking > 24. Bust o Eric της Baskonia που θα ξεκινήσει τη σεζόν βασικός, αλλά ο Fall σύντομα θα του φάει τη θέση και θα παίζει περισσότερα λεπτά.

Bill Nessis: Καταρχάς να συμφωνήσουμε πως το euroleague fantasy είναι για τη χωματερή. Από κει και πέρα ας διαλέξω δύο παίκτες της ίδιας ομάδας και μάλιστα newcomers. Must: Brandon Davis. Bust: Nikola Mirotic

3. Θα ήθελα να δω στην Κολωνία τον/την .....

Petros Syd: Τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η Μακάμπι είναι μια διασκεδαστική ομάδα να παρακολουθεί κανείς, της οποίας την φιλοσοφία σέβομαι απεριόριστα, είτε οδηγεί σε επιτυχίες, είτε όχι. Mε τον Σφαιρόπουλο στον πάγκο δείχνει να σκληραίνει πνευματικά φέτος, ενώ η παρουσία παικτών μόνο δύο εθνικοτήτων, πιθανότατα θα τη βοηθήσει στην ομοιογένεια.

Leon T.: Την Barça. Πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια (μάλλον το 2010) που έχει τόσο ποιοτικό ρόστερ. Γενικά τα Final 4 είναι πιο ωραία όταν παίζουν καλοί παίκτες.

Δημήτρης Βούρδας: Θα ήθελα πάρα πολύ να δω στην Κολωνία την Ζαλγκίρις, γιατί είναι με διαφορά η πιο όμορφη ομάδα. Μετά Παναθηναϊκός και Μακάμπι. Το πιθανότερο είναι να μην πάει καμία από τις τρεις πάντως.

Δημήτρης Χ.: Θα ήθελα να δω την Μπασκόνια, γιατί προσπαθεί με σταθερά βήματα να ανέβει τα τελευταία χρόνια. Φέτος γέμισε περιφέρεια με δημιουργία και σουτ (αν και έχασε Χίλιαρντ), ελπίζω σε ακόμη καλύτερη σεζόν από Σιλντς-Γκαρίνο.

Thanos Tsibos: Θα ήθελα να δω στην Κολωνία τη Μπαρτσελόνα.Αυτό θα σήμαινε οτι η ομάδα πρόλαβε να δέσει και να βρουν χημεία ολοι οι παικταράδες που έχει μαζέψει. Φανταστείτε ενα φάναιλ φορ με Ρεαλ-Μπαρτσα και ΤΣΣΚΑ-Φενέρ με τα φετινά ρόστερ, άνετα θα συναγωνίζεται εκείνο του Βερολίνου.

Ερωτόκριτος-Αλέξανδρος Σεϊζης: Θα ήθελα να δω στην Κολωνία τον Ολυμπιακό. Δεν είναι μόνο συναισθηματικοί οι λόγοι λόγω της υποστήριξης μου στην ομάδα αυτή. Θέλω να δω τον Σπανούλη σε άλλο ένα final four κόντρα σε όλα και τον Μπλατ με ψηλά το κεφάλι, να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους. Οπότε Ολυμπιακός. (σχόλιο editor G.B.: ναι, καθόλου συναισθηματικοί οι λόγοι...)

Βαγγέλης Στελλάκης: Την Έφες. Η περσινή σεζόν αποτέλεσε ορόσημο για τους γείτονες, καθώς είδαμε πρωτοφανή πράγματα. Η επιβεβαίωση πως τίποτα δεν ήρθε στη τύχη, αλλά κι η πρόοδος του πρότζεκτ ιντριγκάρουν.

Γιάννης Ψαράκης: Το δίχως άλλο τη Μακάμπι. Ομάδα που... βρωμάει μπάσκετ και με τον «μελαχρινό» στον πάγκο να την έχει φέρει στα δικά του μέτρα, είναι το μαύρο άλογο της διοργάνωσης. Θα πάει και κόσμος στο γήπεδο, μια χαρά θα περάσουμε!

Bill Nessis: Εννοείται την Πανάθα! Σιγά που θα χαρώ κιόλας άμα πάει στην Κολωνία ο Νικ ο Στάουσκας ναουμε. Για τον Νικ Καλάθη ρε γαμώτο!

Pete Seizis: Θα ήθελα να δω στην Κολωνία τον Ολυμπιακό για τον απλούστατο λόγω της ευκαιρίας που θα έχει ο Βασίλης Σπανούλης να διεκδικήσει ένα ακόμη τρόπαιο προτού σταματήσει την μεγάλη καριέρα του.

4. Θα έπαιρνα τον ...... να τον βάλω στον/στην....

Leon T.: Θα έπαιρνα τον Smits και θα τον έβαζα σε οποιαδήποτε ομάδα θα μπορούσε να του δώσει 20 λεπτά ανά αγώνα. Πολύ καλός παίκτης, που δυστυχώς παίζει ελάχιστα με τον συνωστισμό που υπάρχει στη θέση του PF στην Barça. Αθλητικός, καλός αμυντικός και πάντα παίζει με ένταση.

Δημήτρης Βούρδας: Θα έπαιρνα τον Mike James για να τον βάλω στην Ζαλγκίρις. Το σκορ από τα γκαρντ είναι κάτι που λείπει από την ομάδα του Σάρας και με έναν τέτοιο γκαρντ θα έλυνε ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας του. Επίσης τι κουλό ήταν αυτό με την ΤΣΣΚΑ, έλεος αγόρι μου, που πας;

Βαγγέλης Στελλάκης: Θα έπαιρνα τον Κολόμ από την Βαλένθια και θα τον έβαζα στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι πονούν στην θέση «1» με έναν άπειρο παίκτη (Μπόλντγουϊν) κι ακόμη έναν που δεν γεμίζει το μάτι κανενός (Τσέρι).

Ερωτόκριτος-Αλέξανδρος Σεϊζης: Ο παίχτης που θα έπαιρνα θα ήταν ο Ντάνιελ Χάκετ και με ένα μαγικό ραβδί θα τον εμφάνιζα στο parking του ΣΕΦ , να ετοιμάζεται για μεσημεριανή προπόνηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Δεδομένα ένας παίχτης με την ιδιοσυγκρασία του, το πάθος του, την ηγετικότητα και την ποιότητα του λείπει από την περιφέρεια των κόκκινων.

Γιάννης Ψαράκης: Μόναχο-Μιλάνο ένα τσιγάρο δρόμος είναι για τον Γκρεγκ Μονρό. Ίδιο χρώμα φανέλας με της Μπάγερν θα φορέσει, θα είναι και πιο σένιος στα «Αρμάνι». Ο Γκουντάιτις προέρχεται από τραυματισμό, ο Ταρζέβσκι μου μοιάζει στάσιμος, οι «Ιταλοί Χάινς» Μπερνς και Μπρουκς δεν γεμίζουν ούτε το μάτι ούτε τη ρακέτα, αλλά ο πρώην συμπαίκτης του Giannis θα ταίριαζε ταμάμ στην ομάδα του Μεσίνα.

Pete Seizis: Θα έπαιρνα τον Νίκο Λαπροβίτολα προτού υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης για να τον βάλω στον Ολυμπιακό στη θέση του playmaker. Καλός δημιουργός, σκόρερ και αμυντικός, έχει τα στοιχεία που πιστεύω πως λείπουν από την περιφέρεια των Πειραιωτών. Α, και είναι Αργεντινός. 

Δημήτρης Χ.: Θα έπαιρνα τον Σέρχι Ροντρίγκεθ από την Αρμάνι και θα τον έβαζα στον Ολυμπιακό, γιατί είμαι κωλόγαυρος και χρειαζόμαστε έναν παικταρά-χειριστή να μαζέψει αυτό το ρόστερ και να του δώσει την ευκαιρία να βρει ρυθμό και σουτ. Κάποιος να ''μετακινεί'' την αντίπαλη άμυνα.

Bill Nessis:  Χμμ... Μιας και υπάρχουν ενθαρρυντικά σημάδια για την Ολίμπια Μιλάνο διαλέγω να αναφερθώ στους Λομβαρδούς. Αυτό που θα τους ανέβαζε επίπεδο θα ήταν ένας ποιοτικότερος πλάγιος στη θέση του Μίτσοφ και ιδανικά θα διάλεγα τον Άνταμ Χάνγκα λόγω της αμυντικής του ποικιλομορφίας.

Thanos Tsibos: Θα έπαιρνα τον Ντιλέινι απο την Μπαρτσελόνα και θα τον έβαζα στον Ολυμπιακο για 2 λόγους. Α)  Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει τρομερό πρόβλημα στον άσσο με παίκτες στοιχήματα και χαμηλότερου- της Ευρωλίγκας-επιπέδου. Β) Θα ήθελα πολύ να δώ έστω και τώρα στα τελευταία χρόνια του, εναν παικταρά δίπλα απο τον Σπανούλη, για να μπορεί ο Βασίλης να αποφορτιστεί από όλες τις δουλειές που κάνει και δεν θα έπρεπε πια.

Petros Syd: Θα αφαιρούσα δύο από τους σταρς της Μπαρτσελόνα, και θα τους έδινα σε μια ομάδα από τα χαμηλότερα στρώματα της διοργάνωσης.

5. Η «κλοπή» του καλοκαιριού

Βαγγέλης Στελλάκης: Η υπογραφή του Αγιόν από την Ζενίτ. Σίγουρα ήταν κάπως απρόσμενο το γεγονός πως ο Μεξικανός δεν κατέληξε σε "παραδοσιακό" κλαμπ της λίγκας. Ίσως οι "μεγάλοι" μετανιώσουν που δε τον κυνήγησαν.

Δημήτρης Χ.: Ο Χίλιαρντ στην ΤΣΣΚΑ, πιστεύω πως αργά ή γρήγορα, στα χέρια του Ιτούδη, θα παίξει σε επίπεδο αντίστοιχο με αυτό του Χίγκινς.

Petros Syd: Θα στηρίξω και εδώ τον Τάιλερ Ντόρσει, αλλά και την μετακίνηση του Μάικ Τζέιμς στην ΤΣΣΚΑ, που επίσης πέρασε σχετικά «στα ψιλά».

Ερωτόκριτος-Αλέξανδρος Σεϊζης: Σέλβιν Μακ δίχως αμφιβολία. Πιστεύω ότι αν πιάσει απόδοση με βάση την αξία του και προσαρμοστεί στο ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού, θα αποτελέσει τη μεγάλη κλοπή του καλοκαιριού και θα οδηγήσει την Αρμάνι και το Giorgio σε collection στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην Κολωνία το Μάιο.

Leon T.: Ο Fall. Οκ, ανήκει από πέρυσι στην Baskonia, όμως έπαιζε δανεικός στη Γαλλία. Είναι τεράστιος και κινείται τρομερά για το ύψος του. Στο χτεσινό ματς απέναντι στην Barça έκανε τον Tomic να μοιάζει παιδάκι.

Pete Seizis: Οι κλοπές του καλοκαιριού κατ’ εμέ είναι οι Τάιλερ Ντόρσι στη Μακάμπι και ο Τζοκ Λανταλ στη Ζάλγκιρις. Ο πρώτος θα αποδείξει πόσο λάθος ήταν που δεν ασχολήθηκαν οι δύο ελληνικές και ο δεύτερος μοιάζει ως ο επόμενος σπουδαίος σέντερ-πρότζεκ, βγαλμένος από το «εργοστάσιο» της Παρτίζαν.

Thanos Tsibos: Βανια Μαρίνκοβιτς. Για κάποιο λόγο οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης δεν έδειξαν ενδιαφέρον και τον τσίμπησε η Βαλένθια.Εξαιρετικός παίκτης , θεωρώ οτι θα είναι η έκπληξη της σεζόν, αφού έχει όλα τα φόντα να ξεχωρίσει στις νυχτερίδες.

Γιάννης Ψαράκης: Το επώνυμό του αναμένεται να... βιαστεί από τα ελληνικά ΜΜΕ αλλά στο τέλος της σεζόν άπαντες θα ξέρουν το όνομά του. Ο Τζος Χιούστις, είναι ένας παίκτης που αν αξιοποιηθεί σωστά στη Μπάγερν Μονάχου μπορεί να κάνει καριέρα στην Ευρώπη. Hint: Ήδη υπάρχει ομάδα που μάλιστα πήρε το καλοκαίρι παίκτη από τη Μπάγερν και τον έχει στο ραντάρ της για του χρόνου...

Δημήτρης Βούρδας: Ο Ταϊρίς Ράις. Ο ίδιος δεν το αποδέχεται, όμως αντίθετα από αυτό που περίμενε ο περισσότερος κόσμος από εκείνον, δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Εάν είναι έτσι μέσα στη σεζόν, ο Παναθηναϊκός και ο προπονητής του πλέον δεν θα έχει να σκέφτεται τον παίκτη που θα συμπληρώνει τον Νικ Καλάθη.

Bill Nessis: Ο Γιονας Γερέμπκο δεν έχει λάβει τη δέουσα προσοχή. Μιλάμε για έναν παίκτη που βρισκόταν στο ΝΒΑ από τη σεζόν 2009-10 με συμμετοχή σε πάνω από 600 παιχνίδια. Το αγωνιστικό του στυλ μοιάζει να ταιριάζει ταμάμ στην Ευρωλίγκα και μπορεί να αποτελέσει τον παίκτη που θα τραβήξει την Χίμκι μπροστά (κι ας έχει απολυθεί ο Κουρτινάιτις, βλ.1).

6. Και λίγο στοίχημα. Η τελική θέση των δύο ομάδων μας θα είναι > ή < συνολικά από τον αριθμό 18

Thanos Tsibos: ΠΑΟ > 9ος ,ΟΣΦΠ > 12ος άρα >18 και οι δύο μαζί...

Βαγγέλης Στελλάκης: Αν και αποφεύγω τη μονοδιάστατη οπτική που συνήθως προσφέρουν αυτού του τύπου τα ερωτήματα, θα έλεγα πως την άνοιξη ο Παναθηναϊκός θα ασχολείται με το πλασάρισμα μεταξύ 7η-9ης θέσης κι ο Ολυμπιακός θα προγραμματίζει τη νέα σεζόν. Άρα >18

Pete Seizis: Η τελική βαθμολογία των δύο ομάδων μας θα είναι <18. Bέβαια αυτό σημαίνει ότι ίσως περάσουν και οι δύο, ίσως μόνο ένας. Αλλά τι να κάνω, είμαι αισιόδοξος εκ φύσεως.

Δημήτρης Χ: >18

Γιάννης Ψαράκης: Το... έργο το έχω δει άσχημα από τότε που χτίστηκαν οι δύο «αιώνιοι» το καλοκαίρι. Η προβλεψή μου δυσοίωνη και για τους δύο. Θα το παλέψει για 8αδα ο Παναθηναϊκός αλλά χλωμό, αρκετά πιο κάτω ο Ολυμπιακός. Προφανές το >18

Petros Syd: Η πρόβλεψή μου είναι ακριβώς 18. Ακόμα πιο στρέιτ-φόργουορντ, ο Ολυμπιακός 12ος, ο Παναθηναϊκός 6ος. Είμαι φύσει αισιόδοξος.

Δημήτρης Βούρδας: >18

Bill Nessis: >18

Leon T.: >18

Ερωτόκριτος-Αλέξανδρος Σεϊζης: Επειδή μου αρέσουν τα συγκεκριμένα στοιχήματα ποντάρω στο ότι καμία ομάδα δεν θα μπει στην οκτάδα και πιστεύω ότι ο ΠΑΟ θα τερματίσει 10ος και ο ΟΣΦΠ 9ος . Άρα >18

Νικόλας Ραδικόπουλος: Παιδιά εγώ δεν έχω ιδέα, μόνο ΝΒΑ βλέπω, ψιλοχέστηκα κιόλας δηλαδή για την Ευρωλίγκα. 

Σημείωση:

O Eρωτόκριτος, ο Δημήτρης Χ., ο Pete και ο Giorgos B. (editor) είναι Ολυμπιακοί.

Ο Βαγγέλης Στελλάκης είναι ΑΕΚ, ο Thanos Tsibos ακόμη πιο ... ΑΕΚ.

Ο Petros Syd, ο Δημήτρης Βούρδας και ο Bill Nessis είναι βάζελοι.

Ο Γιάννης Ψαράκης είναι δημοσιογράφος, άρα εξ ορισμού είναι αντικειμενικός.

Ο Leon T. είναι Λάρισα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στρογγυλό τραπέζι: Τελικοί ΝΒΑ, πίσω στο χρόνο.

 

 PODCASTS

Basketballguru.gr 2018 All righs reserved.      Designed and Developed by Web Rely